Verhuur

Wilt u de gasten op uw evenement of bezoekers van uw stand een originele verrassing aanbieden? Wat dacht u van een versgebakken stroopwafel? Het professionele personeel van de Stroopwafel Professionals bakt voor uw gasten en bezoekers in een mum van tijd een overheerlijke verse en bovenal warme stroopwafel. Het authentieke uiterlijk van de stroopwafelkraam en de stroopwafels zelf zorgen voor een gezellige en unieke oer-Hollandse sfeer. De ervaring leert dat bezoekers al van verre enthousiast raken van de geur van zoete stroop en gebakken wafels, waardoor de stroopwafelkraam een ideale publiekstrekker is. Ook op besloten feesten zijn de verse stroopwafels natuurlijk ontzettend populair.

Ons personeel bereidt de stroopwafels door het deeg in de wafelijzer te ‘pletten’ en tot een bruine wafel te bakken. Vervolgens wordt de wafel op vakkundige wijze doormidden gesneden, zodat de stroop erop gesmeerd kan worden. Hierna worden beide helften weer op elkaar gedrukt, waarna de wafel klaar is. De verse wafels blijven nog zo’n 20 minuten warm, zodat ze niet te versmaden zijn voor jong en oud, man en vrouw. Eventueel is het ook mogelijk dat we een warmhoudplaat meenemen zodat de stroopwafels nog langer warm blijven.

De leuke traditionele uitstraling van onze stroopwafelkraam, de vakkundigheid van ons personeel, en de overheerlijke geur en smaak van onze stroopwafels zorgen ervoor dat de stroopwafelkraam van de Stroopwafel Professionals uw feest of evenement een leuk extraatje heeft, en positief ervaren zal worden door uw bezoekers en gasten.

Voor grote evenementen kunt u ons ook neerzetten als stand met vrije verkoop. Wij delen dan zelf de stroopwafels uit tegen een bepaalde prijs, zo heeft u er helemaal geen omkijken naar en ook geen kosten.

Bij interesse, neem contact op met 0650425398 of mail ons via dit formulier.

Leave a Comment